Blogi

Lisää luettavaa

Uusi, ihana tuotesarja testissä: Santaverde

Olin aikaisemmin ainoastaan kuullut Santaverdestä, mutta en ollut kokeillut tuotteita. Sarjaa tuo Suomeen Itu Biodyn, ja sain noin kolme kuukautta sitten testiin sarjan tuotteita. Ihastuin heti tuotteiden minimalistiseen ja raikkaaseen ulkoasuun. Ihastuin myös sarjan johtoajatukseen eli Aloe vera korvaa tuotteissa veden. Kun aloin testata tuotteita, minulla oli melko pintakuiva, ärtynyt ja punoittava iho sekä epäpuhtauksiaContinue reading “Uusi, ihana tuotesarja testissä: Santaverde”

Dr. Hauschkan uudet MED-hiustuotteet

Dr. Hauschkan MED-ihonhoitolinja on suunniteltu erityisesti kuivalle, kutiavalle, hilseilevälle sekä atooppiselle iholle. Olen käyttänyt MED-sarjasta etenkin vartalo-, käsi- ja akuuttivoidetta säännöllisesti, koska talviaikaan ne ovat ainoat tuotteet, jotka auttavat ihon kutinaan. Nyt MED-tuotelinja on saanut jatkoa MED-hiustuotteista! Dr. Hauschka MED Jääruoho shampoo 150 mlPäänahkani on kuluneen vuoden aikana aiheuttanut päänvaivaa (pun intended), sen jälkeen kunContinue reading “Dr. Hauschkan uudet MED-hiustuotteet”

Dr. Hauschkan kevään ihana kausimeikki: Puuteripaletti

Dr. Hauschka tuntuu osaavan ennakoida tarpeeni. Olin pitkään haikaillut sellaisen pienen meikkipaletin perään, jossa olisi kaikki tarpeellinen meikkiin ja jota olisi kätevä kuljettaa mukana reissuilla. (Käytän normaalisti päivämeikissä aurinkovoiteen, meikkivoiteen ja ripsivärin lisäksi puuteria, poskipunaa/aurinkopuuteria ja korostustuotetta.) Kun sain tietää Dr. Hauschkan uudesta kausituotteesta, olin enemmän kuin innoissani. Paletissa on ensinnäkin mukana suosikkipuuterini: olen käyttänytContinue reading “Dr. Hauschkan kevään ihana kausimeikki: Puuteripaletti”

Dr. Hauschkan naamiot

Dr. Hauschkan naamiot, Limited edition 12,5 ml Kertonee jotain maailman menosta ja ajasta, mutta tämä kirjoitus on todella paljon myöhässä. Testasin naamiot jo viime kesänä ja syksyllä, samoihin aikoihin kun töissä oli niin kiire, että tein töitä myös parina viikonloppuna ylitöiden lisäksi. Endometrioosi oireili uusilla tavoilla, koronaa väisteltiin ja kaiken kaikkiaan tuntui siltä, että enContinue reading “Dr. Hauschkan naamiot”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Kuka?

Hei! Olen Anu. Kahden lapsen äiti ja taiteen tuijottelija. Päivätyössä viestinnän ammattilaisena. Kirjoitan ja luen paljon. Rakastan luontoa, merta ja New Yorkia. Mukavaa kun löysit tänne!

Pidetään yhteyttä!
Tilaa uusimmat päivitykset

Tilaa blogin uusimmat päivitykset sähköpostiisi, niin et jää paitsi yhdestäkään tekstistä!

%d bloggers like this: