Uusi, ihana tuotesarja testissä: Santaverde

Olin aikaisemmin ainoastaan kuullut Santaverdestä, mutta en ollut kokeillut tuotteita. Sarjaa tuo Suomeen Itu Biodyn, ja sain noin kolme kuukautta sitten testiin sarjan tuotteita.

Ihastuin heti tuotteiden minimalistiseen ja raikkaaseen ulkoasuun. Ihastuin myös sarjan johtoajatukseen eli Aloe vera korvaa tuotteissa veden. Kun aloin testata tuotteita, minulla oli melko pintakuiva, ärtynyt ja punoittava iho sekä epäpuhtauksia etenkin hiusrajassa johtuen endometrioosin hoitoon käytetyistä lääkkeistä. Heti ensimmäisen käyttöviikon jälkeen huomasin, että huulten/nenän/poskien alueiden punoittava kuiva iho oli hävinnyt lähes kokonaan ja ihon kosteustasapaino oli parempi. Nyt pidemmän käytön jälkeen en voi oikeastaan enää sanoa, että ihoni olisi pintakuiva. Epäpuhtaudet ovat vähentyneet huomattavasti, vaikka tuotteet eivät ole epäpuhtaan ihon tuotteita. Oletan tämän johtuvan parantuneesta kosteustasapainosta. Uskon, että tulokset ovat kaikkien tuotteiden yhteisvaikutusta, enkä pysty sanomaan, että yksi tuote olisi muutoksen takana. Kaikki tuotteet ovat riittoisia käytössä ja ne ovat myös helppokäyttöisiä. Olen hyvin vaikuttunut! Plussa siitä että tuotteet ovat vegaanisia ja Leaping Bunny sertifioituja.

Extra rich beauty elixir kasvoöljy 30 ml
Vaniljaisen kukkainen tuoksu, vähän kuin kultaa kasvoöljyn muodossa. Öljy on todella rikas, mutta kuitenkin kevyt ja sitä tarvitsee vain pari tippaa kasvoille. Luulen, että tämä öljy on paras hyvin kuivalle ja ehkä jo ikääntyneemmälle iholle. Oma pintakuiva iho on myös hyötynyt tästä, mutta tuoksun vuoksi en ole jokaisena iltana voinut sitä käyttää. Minulla migreeni määrittää aina silloin tällöin sen, mitä tuotteita milloinkin voin kasvoilla käyttää. Tunnistan onneksi helposti ”riskipäivät” yleisestä olotilasta eli jos jokin tuoksu päivän aikana tuntuu aiheuttavan huonovointisuutta, en käytä tuotetta, koska tuoksuun reagoiminen ennakoi usein migreeniä. ”Normipäivinä” puolestaan öljyä on voinut käyttää mainiosti. Parasta tässä kasvoöljyssä on sen hoitavuus: se tuntuu hoitavan ja kuntouttavan ihoa hyvin kokonaisvaltaisesti.

Bodylotion sensitive herkälle iholle 150 ml
Vartalovoiteen koostumus on ihanan kermainen ja kevyt, ja se imeytyy erinomaisesti ihoon. Tämä on kuivan ihon pelastus ja ihosta tulee silkinpehmeä. Lisäksi voide levittyy hyvin eli määrällisesti sitä ei tarvita paljoa, mikä on mielestäni yhdenlainen ihme. Ainoa haaste voiteessa on tuoksu, joka on yhdistelmä mantelia ja aloe veraa; vaikka pidän molemmista tuoksuista, ovat ne yhdessä voimakkaita. Olen toiminut voiteen kanssa samalla tavalla kuin kasvoöljyn kanssa eli olen käyttänyt sitä vain varmoina päivinä. Harmittaa, että en voi joka päivä käyttää tätä, koska iho on hyvässä kunnossa voiteen jälkeen; uskon, että pidempi aikaisella käytöllä iho olisi loistavassa kunnossa. Tätä vartalovoidetta voi käyttää hyvin myös käsi- ja jalkavoiteena, koska se kosteuttaa niin hyvin. Suosittelisin ehdottomasti henkilöille, joita ei tuoksut rajoita.

Cleansing emulsion 100 ml
Tähän putsariin ihastuin heti ensimmäisellä käyttökerralla! Hyvin mieto karkkinen/aloe veran tuoksu tuo mieleeni jonkin asian lapsuudesta, mutta en ole vieläkään keksinyt, mikä se asia on. Aivan ihanan silkkisen pehmeä puhdistusemulsio! Olen käyttänyt tätä puhdistusliinan kera ja ilman, ja molemmilla tavoilla kasvot puhdistuu meikistä ilman kiristävää tai vähääkään kuivaa tunnetta. Tästä asiasta olen ollut eniten hämmästynyt! Yleensä myös kaikki puhdistusmaidot jättävät tunteen jonkinlaisesta kiristyksestä, mutta tällä putsarilla näin ei tapahdu. Pakkaus on kätevä, ja pienelläkin määrällä tuotetta saa kasvot puhdistettua (puhdistaa myös silmämeikin ja tuotteen saa helposti pestyä kasvoilta). Tämä on ehdottomasti paras kokeilemani puhdistustuote, ja se on aika paljon sanottu, kun olen käyttänyt aikaisemmin Dr. Hauschkan putsaria, joka se on loistava. Olen huomannut, että kasvoni eivät myöskään punoita sen jälkeen, kun olen puhdistanut kasvot. Toimii loistavasti yhdessä muiden Santaverden kasvotuotteiden kanssa, mutta myös muiden sarjojen kanssa.

Toner sensitive 100 ml
Minulla on tapana ihailla tätä pulloa aina kun käytän sitä. Pullo on niin kaunis, että se jo lisää käyttömukavuuttakin. Suihke toimii loistavasti, ja itse kasvovesi on kevyt, raikas ja virkistävä. Tuoksu on tässäkin putsarin tavoin hyvin mieto, ja tuntuu että kasvot ”herää” aina kun tätä käyttää. Olen huomannut, että kasvovesi kosteuttaa hyvin ja etenkin kun kasvovoiteen levittää heti, kun on suihkuttanut kasvovettä, imee kasvojen iho kosteuden entistä paremmin itseensä. Pullo kestää luultavasti useita kuukausia, koska näyttää lähes parin kuukauden käytön jälkeenkin siltä, että pullo on vasta saatu. En oikeastaan osaa enää olla ilman tätä tuotetta; niin hyvin se toimii omalla iholla ja iho tuntuu hyötyvän siitä. Herkän ihon pelastaja! Tätä voi suihkutella kasvoille/kaulalle/dekolteen alueelle pitkin päivää, kun kaipaa virkistystä.

Cream rich kosteusvoide hajusteeton 30 ml
Tämä on yksi parhaista käyttämistäni kasvovoiteista! Sain voiteen sopivaan aikaan, kun ihoni oli todellakin punoittava ja kuiva maaliskuun alkupuolella. Voide rauhoitti ihon heti ilman kirvelyä tai muita ylimääräisiä tuntemuksia, joita joistakin tuotteista on välillä tullut. Kasvot ei kiiltele missään vaiheessa päivää, ja se toimii loistavasti aurinkovoiteen ja meikin alla. Herkkä iho ja tuoksuherkkä ihminen kiittää tästä! Voide on pehmeä, kosteuttava ja mieto, ja käytössä se on takuuvarma. Vaikka pohjoisessa on välillä ollut enemmänkin pakkasta, voide on kosteuttanut riittävästi; toisaalta taas lämpimämpinä päivinä se on toiminut aivan yhtä hyvin eikä iho ole ollut ylikosteutetun tai rasvaisen tuntuinen. Putsarin, kasvoveden ja silmäympärysvoiteen (sekä naamion) lisäksi tämä voide jää ehdottomasti käyttöön.

Extra rich facial mask 30 ml
Tästä voiteesta/kasvomaskista voi sanoa samat asiat kuin kasvovoiteesta, mutta tämä on astetta kosteuttavampi ja hoitavampi. Olen käyttänyt näitä tuotteita rintarinnan; kasvovoiteenakaan tämä tuote ei ole liian raskas, mistä olen hieman yllättynyt. Kasvonaamiona tämä on ihana: olen levittänyt runsaan kerroksen kasvoille/kaulalle/dekolteen alueelle ja ollut pitkiäkin aikoja saunassa tai muuten vaan naamio kasvoilla. Iho on tasainen ja rauhoittunut naamion jälkeen, ja olen sen jälkeen laittanut kasvoille vain hieman kasvovettä ja -öljyä tai seerumia. Tämä tuote käy kaikille ihotyypeille ainakin oman kokemuksen mukaan. Pidän naamiossa myös siitä, että se on helppo puhdistaa kasvoilta (joistakin naamioista jää tunne, että niitä ei saa pestyä kunnolla kasvoilta pois), ja sen koostumus on kevyt, vaikka se on hoitava. Ihana!

Eye cream silmänympärysvoide hajusteeton 10 ml
Aivan ihana silmänympärysvoide! Peittoaa käytössä olleen 70 euron voiteen sekä tehokkuudessa että miellyttävyydessä! Huomasin heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, että silmänympärysiho oli kosteutettu eivätkä ohuet rypyt näkyneet niin selvästi. Olen käyttänyt tuotetta päivittäin aamuin illoin, ja pienet rypyt silmien ympärillä ovat vähentyneet merkittävästi. Huonosti nukuttujen öiden jälkeen on ihana levittää tätä silmänympärysiholle, koska se tuntuu virkistävän ja herättävän. Aina uuden silmänympärysvoiteen käytön aloitettuani, huomaan haikailevani jotakin toista tuotetta, kun en huomaa iholla eroa aikaisempaan; tämän voiteen kanssa tuota tarvetta ei ole tullut ja se jaksaa hämmästyttää ja huvittaa minua. Pidän voiteen pakkauksesta: se on kätevä käyttää, hygieeninen ja pienestä koostaan huolimatta riittoisa. Uskon, että tämä käy myös kaikille ihotyypistä ja -ongelmista riippumatta.

Hand cream 50 ml
Erinomainen käsivoide jokapäiväiseen käyttöön! Kosteuttaa hyvin ja hoitaa samalla ihoa, vaikka voide tuntuu kevyeltä. Voiteessa on melko voimakas tuoksu – sama tuoksumaailma kuin vartalovoiteessa – ja olen toiminut samoin kuin vartalovoiteen ja kasvoöljyn kanssa, mutta etenkin useimpina öinä olen tätä käyttänyt. Pohjoisessa on ollut pitkä ja kylmä talvi, ja voide on toiminut hyvin näissä olosuhteissa. Pidän siitä, että käsivoiteen putkilo on sopivan kokoinen ja muotoinen, joten sitä on mukava ja kevyt kuljettaa mukana. Uskoisin tämänkin tuotteen kanssa, että se sopii erityisen hyvin jo hieman iäkkäämmälle iholle, vaikka onkin kaikkien ikäryhmien ja ihotyyppien käsivoide. Imeytyy erinomaisesti eli ei tarvitse miettiä sitä, voiko tehdä mitään käsivoiteen levityksen jälkeen.

Santaverden tuotteita saa Lupaus Puodin verkkokaupasta, ja nyt kuukauden tarjouksena ovat muun muassa Santaverden uudet kollageeni- ja probioottitipat. Suomalaiselle iholle sopiva sarja! ❤

Published by Anu

Kahden lapsen äiti, taiteen tuijottelija, kirjoittaa ja lukee paljon, rakastaa merta ja New Yorkia. Kauniista asioista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: