Dr. Hauschkan uudet MED-hiustuotteet

Dr. Hauschkan MED-ihonhoitolinja on suunniteltu erityisesti kuivalle, kutiavalle, hilseilevälle sekä atooppiselle iholle. Olen käyttänyt MED-sarjasta etenkin vartalo-, käsi- ja akuuttivoidetta säännöllisesti, koska talviaikaan ne ovat ainoat tuotteet, jotka auttavat ihon kutinaan. Nyt MED-tuotelinja on saanut jatkoa MED-hiustuotteista!

Dr. Hauschka MED Jääruoho shampoo 150 ml
Päänahkani on kuluneen vuoden aikana aiheuttanut päänvaivaa (pun intended), sen jälkeen kun endometrioosiani alettiin hoitaa. Iho on reagoinut kauttaaltaan voimakkaasti ja päänahka on välillä kutissut, välillä ollut rasvainen ja pukannut epäpuhtauksia. Lisäksi minulta on lähtenyt todella paljon hiuksia, enkä ole löytänyt vielä apukeinoa näihin ongelmiin. Tällaisessa tilanteessa olin, kun sain MED-hiustuotteet testiin.

Huomasin heti ensimmäisen Jääruoho shampoon käyttökerran jälkeen, että kutinaa ei ollut. Hiukset olivat pehmeät ja ilmavat, päänahka rauhoittui. Säännöllisen käytön jälkeen huomasin, että hiuksia ei tarvinnut enää pestä joka päivä rasvoittumisen vuoksi, vaan olen voinut pestä hiukset joka toinen päivä enkä ole tarvinnut hoitoainetta, koska hiukset ovat pehmeät ja kosteutetut. Muutaman viikon jälkeen päänahka ei reagoinut enää niin herkästi ja epäpuhtaudet vähenivät selvästi. Viimeisimpänä voin vaikka vannoa, että hiustenlähtö on tasoittunut! Tämä on melkoinen helpotus, koska aloin olla epätoivoinen tilanteen kanssa.

Shampoo ei oikeastaan tuoksu millekään tai siinä on hyvin neutraali tuoksu. Siksi tämä on hyvä shampoo myös lapsille ja migreenipotilaille. Ehdottoman ihana tuote! Ehkä hämmentävintä on kuitenkin niiden tehokkuus: tuotteet ovat hellävaraisia, mutta ne auttavat nopeasti.

Dr. Hauschka MED Rhassoul-savi shampoo 150 ml
Tässä shampoossa on paksumpi koostumus kuin Jääruoho shampoossa, mutta samalla tavalla hyvin neutraali ja mieto tuoksu sekä pehmeä, kermainen koostumus. Savishampoo ei ole niin pesevä kuin Jääruoho shampoo, mutta se on jopa hieman hoitavampi. Olen käyttänyt tätä kerran viikossa ja seuraavana päivänä pessyt hiukset Jääruoho shampoolla, koska hiukset rasvoittuvat savishampoon jälkeen nopeammin; oletan sen johtuvan päänahkaa puhdistavasta vaikutuksesta. Päänahka ei ole kuitenkaan pukannut epäpuhtauksia savipesun jälkeen, vaan enemmänkin koen päänahan olevan kosteutettu ja tasapainoinen. Talvikaudella tämä on erityisen hyvä tuote, koska silloin päänahka kuivuu enemmän ja pipojen pitäminen lisää ainakin minulla kuivumista. Savishampoo on varmasti erityisen hyvä sellaisille henkilöille, joilla on todella paljon atopiaa tai muita vaikeammin hoidettavia ihosairauksia. Voin ehdottomasti suositella kaikille herkkäihoisille!

Dr. Hauschka MED Kurpitsansiemennaamio hiuspohjalle 25 ml
Tämä naamio hiuspohjalle on todella tuhtia tavaraa! Minulla ei ole yksi shampoopesukerta riittänyt naamion jälkeen, vaan olen pessyt hiukset kahdesti tai jos olen ollut seuraavan päivän kotona, olen pessyt seuraavana iltana vielä erityisen tarkasti hiukset, että rasvaisuuden saa pois. Kuitenkin koen tämän olevan hyvä tuote, koska se rauhoittaa ja kosteuttaa todella tehokkaasti. Tätä uskaltaa laittaa lastenkin hiuspohjiin, jos on esimerkiksi vaikeaa ihottumaa tai kuivuutta. Pidän siitä, että naamio on linjassa muiden MED-sarjan tuotteiden kanssa eli tuoksu on neutraali ja koostumus hoitava.

Molempien shampoiden ja hiuspohjan naamion käyttöä tulen jatkamaan, koska ne selvästi rauhoittavat ja hoitavat hiuspohjaa ja hiuksia. Hiuksista on tullut elävämmät ja kiiltävämmät, enkä ole tarvinnut niiden kanssa hoitoainetta tai muotoilutuotteita. Kuten muutkin MED-sarjan tuotteet, nämä ovat ”resetointi”-tuotteita eli niillä saa iho-ongelmat rauhoittumaan nopeasti ja ero edeltävään tilanteeseen on silminnähtävä. Ihania tuotteita kaikin puolin!

Kannattaa lukea MED-hiustuotteista lisää Lupaus Puodin sivuilta. OUTLET-osiosta löytyy tuotteita myös alennushintaan, ja muutenkin kannattaa hyödyntää verkkosivujen palveluita ja tarjouksia; paketit tulevat supernopeasti kotiin asti. ❤

Published by Anu

Kahden lapsen äiti, taiteen tuijottelija, kirjoittaa ja lukee paljon, rakastaa merta ja New Yorkia. Kauniista asioista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: