Dr. Hauschkan kevään ihana kausimeikki: Puuteripaletti

Dr. Hauschka tuntuu osaavan ennakoida tarpeeni. Olin pitkään haikaillut sellaisen pienen meikkipaletin perään, jossa olisi kaikki tarpeellinen meikkiin ja jota olisi kätevä kuljettaa mukana reissuilla. (Käytän normaalisti päivämeikissä aurinkovoiteen, meikkivoiteen ja ripsivärin lisäksi puuteria, poskipunaa/aurinkopuuteria ja korostustuotetta.)

Kun sain tietää Dr. Hauschkan uudesta kausituotteesta, olin enemmän kuin innoissani. Paletissa on ensinnäkin mukana suosikkipuuterini: olen käyttänyt Dr. Hauschkan CC-puuteria kauan, ja se on ehdottomasti paras puuteri, mitä olen koskaan kokeillut ja käyttänyt. Se tasoittaa ihon sävyä ja neutralisoi punaisuutta, mutta iho jää samalla kuulaaksi. Lisäksi se pitää ihon kiillottomana koko päivän.

Paletissa on mukana myös korostus- ja aurinkopuuteri, ja niissä on sama ihanan kevyt koostumus kuin puuterissa. Olen käyttänyt aurinkopuuteria kasvoilla, mutta myös luomivärinä se toimi hyvin. Aurinkopuuterin sävy on suomalaiselle iholle sopiva: ei liian keltainen tai punainen vaan jollakin tavalla neutraali. Voi siis luottaa siihen, että näyttää normaalisti päivettyneeltä. 😀

Korostuspuuterilla saa myös tehtyä silmämeikin, mutta ihanin se on silmien sisänurkissa, poskipäillä ja nenänvarrella käytettynä. Välillä käytin poskipunaa yhdistettynä paletin tuotteisiin, mutta koin saavani toimivan, neutraalin päivämeikin pelkästään paletin tuotteilla ja se on ehdottomasti plussaa reissun päällä.

Tällaisia monitoimituotteita olisi hyvä olla enemmänkin, koska ne säästävät aikaa ja rahaa. Dr. Hauschkan puuterit kestävät todella kauan, ja niin tämäkin paletti: vaikka olen käyttänyt sitä lähes päivittäin, ei se ole paljoa parissa kuukaudessa kulunut. Paletin mukana tuleva pussukka on ihana ja sitä voi myöhemmin käyttää vastaavalle puuterille tai muihin tarkoituksiin. Sivellin on hyvä, ja sen avulla voi levittää kaikkia paletin tuotteita.

Huom. Sain tuotteen testiin, mutta Lupaus Puodin outletissa on erikoiserä puuteripalettia hintaan 25 euroa: https://www.lupauspuoti.fi/fi/product/dr-hauschka-puuteripaletti-9g-outlet/4790

Published by Anu

Kahden lapsen äiti, taiteen tuijottelija, kirjoittaa ja lukee paljon, rakastaa merta ja New Yorkia. Kauniista asioista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: