Dr. Hauschkan kaksi uutta poskipunaa ja korostuspuuteri

Olen aina karttanut poskipunia, joista tulee omenaposket: ikäänkuin olisi piirretty lasten vahaväreillä poskipunan paikat poskiin. Yleensä olen käyttänyt vain korostustuotetta poskipäillä tai viime vuosina voidemaista poskipunaa, jolla saa todella hennon sävyn poskiin. Olen haaveillut puuteriposkipunasta, joka tekisi saman kuin voidemainen sävy. Olisi pitänyt arvata, että nimenomaan Dr. Hauschka kaikista kosmetiikkamerkeistä on se, joka toteuttaa toiveeni. (Puuterimaista poskipunaa olen kaivannut sen vuoksi, että koen sen helpommaksi ja nopeammaksi käyttää arjessa.)

Sain kesällä testattavaksi Dr. Hauschkan kaksi ihan vasta myyntiin tullutta uutta poskipunasävyä ja korostuspuuterin. Sydämeni hypähti etenkin korostuspuuterin aukaistessani! Ihastuin jokunen vuosi sitten Dr. Hauschkan nestemäiseen korostusvoiteeseen (koostumus oli samanlainen kuin meikkivoiteessa), mutta koska tuote oli kausituote, se loppui kaupoista pian. Sen jälkeen olen haikaillut yhtä toimivaa ja kaunista korostustuotetta, ja tottakai odotukset olivat korkealla, kun sain tämän uuden tuotteen.

Merkittävää Dr. Hauschkan meikeissä on se, että ne hoitavat ihoa. Minulla ainakin on niin herkästi reagoiva iho, että meikkien on oltava ihoystävällisiä. Siksi on ollut aika luonnollista käyttää Dr. Hauschkan meikkejä ihonhoitotuotteiden lisäksi. Uusissa poskipunissa ja korostuspuuterissa mineraalipigmenttien koostumus ja kasviuutteiden, kuten salvia ja taikapähkinän rohtokasviuutteet hoitavat ihoa. Ja niillä saa todella säteilevän, raikkaan ilmeen.

Poskipunat: Raspberry ja Apricot

Nro 1 (Raspberry) on raikas pinkki ja se poskipuna, jota olen vuosia odottanut! Sävyä oli aivan ihana käyttää kesällä, koska se on niin heleä. Poskipunaa voi laittaa kerroksittain niin voimakkaasti tai hennosti kuin haluaa. Itse pidän erityisesti hyvin kevyellä kädellä laitetusta poskipunasta ja tämän sävyn kanssa saan sellaisen meikin kuin olen aina halunnut: todella kuulaan näköisen ihon, joka hehkuu käsittämättömällä tavalla. Olen ollut todella vaikuttunut ja helpottunut, koska haluan löytää luottotuotteita, jotka toimivat aina. Tämä todellakin on sellainen tuote. Sävyssä on hieman kiiltoa, mutta se on niin hillittyä, että menee melkein ihon oman luonnollisen sävyn piikkiin.

Nro 2 (Apricot) on lämmin persikkainen sävy ja se sopii hyvin couperosa iholle. Tämä on mattasävy, mutta tätäkin saa omien mieltymysten mukaan laitettua kerroksittain niin, että meikki on kevyt tai näyttävämpi. Sävy ei ole liian oranssi, ruskea tai punainen, vaan juuri sopiva suomalaiselle iholle. Pidän tästä sävystä etenkin nyt syksyllä, vaikka se käy loistavasti ympäri vuoden. Ehkä tämä on sellainen sävy, että se käy etenkin juhlameikkiin, vaikka töissä päiväaikaan se on ollut toisen uuden sävyn kanssa tasaveroisessa käytössä. On jotenkin ihanaa, kun käytössä on kaksi omaan ihoon sopivaa poskipunasävyä: voi vaihdella niiden välillä omien mieltymysten ja päivän mukaan.

Vaikka sävy nro 2 on voimakkaampi kuin nro 1, se on silti kevyt ja kuultava, mikä on mahtavaa. Yleensä vastaavan sävyisiä tuotteita on ollut vaikea levittää kevyesti, minkä vuoksi iho on näyttänyt tukkoon menneeltä. Tämä antaa ihon näkyä, mikä on ihanaa!

Highlighter (korostuspuuteri)

Korostuspuuterin sävy on kylmempi (luunvalkoinen) kuin muutaman vuoden takaisessa nestemäisessä korostustuotteessa; uusi tuote sopii kuitenkin kaikille ihonsävyille riippuen siitä, miten paljon tuotetta laittaa. Puuteria on helppo levittää kerroksittain ja aivan ohuelti levitettäessä, iho saa kuulaan ja hehkeän ilmeen. Jos taas tuotetta laittaa useamman kerroksen, tulee kiillosta voimakkaampi ja valkoisempi, jolloin tuote toimii hyvin esimerkiksi juhlavissa silmämeikeissä tai vaikkapa esitysmeikeissä. Parasta tässä tuotteessa on sen helppous ja monikäyttöisyys; olen laittanut tuotetta nenänvarteen, huulen yläpuolelle, poskipäille poskipunan jälkeen tai ilman poskipunaa, silmän sisäkulmaan, luomiväriksi sekä kulmakarvan alapuolelle. Tällä saa tehtyä arkimeikin tai juhlameikin, eikä tuote näytä iholla puuterimaiselta varsinkaan, jos sitä laittaa ainoastaan kevyesti.

Pidän siitä, että yhdessä uusien poskipunien kanssa en tarvitse meikkiin muuta kuin ripsivärin ja alla olevan meikkivoiteen ja puuterin: meikki on valmiina kaunis ja todella luonnollinen (sellainen no makeup -makeup on mahdollista toteuttaa näillä tuotteilla). Love.

Published by Anu

Kahden lapsen äiti, taiteen tuijottelija, kirjoittaa ja lukee paljon, rakastaa merta ja New Yorkia. Kauniista asioista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: