Dr. Hauschkan uudet huulipunasävyt

Sanotaan, että huonoa päivää piristää heti, kun laittaa suosikkihuulipunaansa. Olen aina haaveillut, että olisin huulipuna-ihminen, ja samaan aikaan olen ollut hieman kateellinen ihmisille, jotka voivat allekirjoittaa sanonnan, koska kokemusteni mukaan huulipunan laiton jälkeen ei ole voinut muuta tehdä kuin istua paikallaan huulet törröllään ja varoa, ettei tahri mitään. Tai sitten on tuntunut siltä, että huulissa on kasa luonnotonta töhnää.

Dr. Hauschkan huulipunasarja on palauttanut kuusi aikaisemmasta huulipunavalikoimasta ja kausimeikeistä tuttua sävyä. Pääsin vuodenvaihteessa testaamaan näitä uusia sävyjä ja nyt voin vihdoinkin 41-vuoden iässä sanoa kuuluvani huulipunaihmisiin! Se on aivan ihanaa!! En ole koskaan kokeillut näin ihanan tuntuisia huulipunia tai ylipäätään mitään huulille tarkoitettuja tuotteita. Olen käyttänyt Dr. Hauschkan huulirasvaa jo pitkään, mutta nämä huulipunat peittoavat jopa ehkä senkin. Olen jopa hieman hämilläni näiden huulipunien “suorituskyvystä”: ne kosteuttavat kuin huulirasva, mutta niitä ei tarvitse olla lisäämässä joka käänteessä, ja niitä voi kerrostaa sen mukaan, kuinka intensiivisen sävyn haluaa. Huulipunissa on hyvin mieto tuoksu, joka vaikuttaa myös käyttömukavuuteen.

Testasin huulipunia joka säässä; jopa Rukalla kuivassa pakkassäässä huulimeikki pysyi kunnossa. Olen käyttänyt huulipunien kanssa Dr. Hauschkan Lip Line Defineria, jonka olen jo aikaisemmin todennut huipputuotteeksi! Plussaa on, että hätätapauksessa kaikkia näitä sävyjä voi käyttää poskipunana. Olen testannut ja hyvin pysyy/toimii sävyjen puolesta.

Tiivistettynä
Huulipunia jotka eivät jää kiinni kupin reunaan, vaan väri pysyy huulilla pitkään, ei tahmea vaan luonnollinen tunne huulilla ja kaikki värisävyt sopivat omiin väreihin, mikä on mielestäni pieni ihme. Lisäksi oli jännittävää huomata, miten omat ennakko-oletukset tulivat kumotuiksi yksi toisensa jälkeen: esimerkiksi sävy, josta ensimmäinen reaktioni oli, että “voi ei, tuo ei ikinä tule käymään minulle!”, olikin paras kaikista, ja josta nyt en voi enää luopua.

24 Marram
Jokapaikan huulipuna ja täydellinen hieman vanhaan roosaan/persikkaan taittava nude-sävy (riippuen valosta sävy näyttää hieman erilaiselta, mikä ei haittaa lainkaan). Tätä voi huoletta laittaa ilman peiliäkin ja sopii oikeastaan mihin meikkiin tai vaatetukseen tahansa. Tämä on luottosävy, koska se on niin monikäyttöinen ja “huoleton”. Itse olen tykännyt tästä nyt, kun etäpalavereita on niin paljon, ja haluaa kuitenkin näyttää huolitellulta (“työlook”): kevyt meikki (pääpaino ripsivärissä, että silmät erottuvat kamerassa) ja tämä huulipuna, ihan täydellinen yhdistelmä! Omat huulet näyttävät tämän huulipunan kanssa superhyviltä!

23 Chocamocha
Intensiivinen, dramaattinen viininpunainen sävy. Kun aukaisin hylsyn, säikähdin vähän ja mietin, miten uskallan kokeilla näin tummaa sävyä. Yllätyin taas… Sopii ihanasti vaaleaan ihoon ja sinisiin silmiin, ja mikä parasta, saa hampaat näyttämään todella valkoisilta. Tämän huulipunan kanssa haluaisi pukeutua oikein hienosti tai mennä vaikka teatteriin. Muu meikki voisi olla todella minimalistinen tai sitten todella juhlava…

26 Hibiscus
Oranssinruskeaan taittava sävy, jossa mukana hieman metallinhohtoa. Tällä saa tehtyä todella voimakkaan huulimeikin, mutta jostain syystä sävy on silti luonnollisen näköinen. Tämä sävy on hyvin suomalainen, ja uskoisin, että moni voisi kokea tämän luottosävykseen, koska tämä käy hyvin ympäri vuoden niin töissä kuin juhlissa. Siniset silmät tuntuvat oikein säihkyvän sävyn ansiosta.

21 Foxglove
Kun avasin huulipunahylsyn, olin hieman järkyttynyt pinkistä sävystä. Ajattelin, että eihän tällainen voi mitenkään minulle sopia. Kuitenkin kun testasin tätä ensimmäisen kerran, totesin heti, että aina tuote ei ole sitä, miltä näyttää: sävy ei ole kirkuvan pinkki huulilla vaikka se siltä näyttää hylsyssä, vaan sävy on kuultava ja se korostaa kevyesti huulten omaa väriä. Tämä on ihan täydellinen, totesin huvittuneena. Tätä voi käyttää tilaisuudessa kuin tilaisuudessa ja jopa huulirasvan sijaisena. Kosteuttaa, hoitaa, pysyy hyvin ja ennen kaikkea saa näyttämään huolitellulta. Sävy taittaa hieman kylmään, ja vaikka minulle ei yleensä kylmään taittavat sävyt sovi, tämä ainakin on poikkeus. Lisäksi sävy korostaa kivasti sinisiä silmiä. Tulee jäämään käyttöön!

25 Holy clover
Oranssinruskea nudesävy: luokittelen nudesävyksi, koska tämä uppoaa omaan väritykseeni niin hyvin. Tässä sävyssä on hieman metallinen hohto eli käyttäisin tätä juhlavammissa tilaisuuksissa vaikka ei ole arkikäytössäkään huono vaihtoehto. Jotenkin syksyinen huulipuna, ja voinkin kuvitella, miten tämä sopisi ihanasti syksyn väreihin neulepaidan ja farkkujen kanssa. Itse pidän tästä sävystä siten, että taputtelen sitä kevyesti huulille. Tulee hauskan näköinen, rennompi huulimeikki.

22 Millionbells
Ihana roosan sävy, jossa hieman metallista hohtoa. Vähän kuin astetta pigmenttisempi versio sävystä 21. Sävy kirkastaa kasvoja (en voi korostaa liiaksi kirkastavaa vaikutusta, koska hätkähdän sitä joka kerta ja aina, kun katson itseäni peilistä!) ja antaa väriä koko kasvoille terveellä, hyvällä tavalla, vaikka olisi hyvin minimalistinen meikki tai ei lainkaan meikkiä. Tulee mieleen kesä, ruusut ja häät. Ehdottomasti juhlava sävy, mutta menee arkisenkin asun kanssa; vaikkapa t-paita ja farkut kesällä, nude meikki tai meikittömät kasvot sekä tämä huulipuna. Ihan täydellinen kesäsävy ja tämäkin yllätti monipuolisuudellaan. Jos haluaa tehdä säväyksen, tekisin meikin jossa läpikuultava, matta meikkipohja (jossa oma iho näkyy), ripsiväri ja tämä huulipuna Lip Line Definerin kanssa.

Huomasin Suomen Dr. Hauschkan Instagram-tililtä, että Millionbells oli Dr. Hauschka kosmetiikkasarjan perustajan Elisabeth Sigmundin kaikkien aikojen suosikkisävy. Kannattaa ottaa tili seurantaan, koska siellä on mahtavaa ihonhoitotietoutta ja kauniita kuvia. Olen entistä vaikuttuneempi holistisesti ihonhoidosta ja kauneuskäsityksestä, mitä enemmän tutustun ja käytän Dr. Hauschkan tuotteita. Olen saanut eräältä tuttavaltakin viestiä, että hänenkin ihonsa pelastivat viime kädessä Dr. Hauschkan tuotteet ja Ihohoitola Lupauksen asiantuntemus, kun jo tuntui, että mikään ei omaan ihoon auta.

Kannattaa käydä testaamassa sävyt vaikkapa Sokoksella ja voin vaikka vannoa, että oma suosikkisävy löytyy näistä ihanista uutuuksista! Huulipunat ovat myynnissä Sokoksella noin viikon kuluttua.

Published by Anu

Kahden lapsen äiti, taiteen tuijottelija, kirjoittaa ja lukee paljon, rakastaa merta ja New Yorkia. Kauniista asioista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: