Minä

Olen Anu. Noin nelikymppinen kahden lapsen äiti, joka työskentelee päivisin viestinnän ammattilaisena. Olen koulutukseltani filosofian maisteri ja medianomi. Kirjauduin WordPressiin ensimmäisen kerran vuonna 2008 ja sen jälkeen olen testaillut myös Bloggeria, mutta aina on tullut jotakin muuta tähdellisempää, ja oma kirjoittaminen on jäänyt. Koronakevät yllätti vaikutuksillaan minutkin, ja kun yhtäkkiä aikaa oli “enemmän”, aloin leikitellä ajatuksella kirjoittamisesta. Tadaa! Tässä sitä nyt ollaan, ja kollegan suosituksesta WordPressissä.

Maailman meno on viime vuosina ollut hurjaa, ja se on saanut miettimään omia arvoja ja sitä, mitä oikeasti haluaa tehdä. Olen päätynyt siihen, että elämässä ei voi olla koskaan milloinkaan ikinä liikaa kauneutta. Ymmärrän kauneuden hyvin laajasti ja puhun holistisesta kauneuskäsityksestä. Kauneutta on tuoksuissa, sävelissä, sanoissa, esineissä, luonnossa ja ihmisissä. Olennaista on pysähtyä huomaamaan se. Minulle elämään kauneutta tuovat aina vaan lisää taide ja kulttuuri eri muodoissaan. Kirjat ja kirjallisuus, lukeminen, kirjoittaminen, sanat. Luonnonkosmetiikka. Luonto. Meri. New York. Näistä kirjoitan.

Ilon ja kauniin kautta!

_____
“Taide on toivon korkein muoto.” Gerhard Richter

Published by Anu

Kahden lapsen äiti, taiteen tuijottelija, kirjoittaa ja lukee paljon, rakastaa merta ja New Yorkia. Kauniista asioista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: